Malazgirt Şehit Yusuf ULAŞ Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://malazgirtaihl.meb.k12.tr
Adres : DANIŞMENTGAZİ MAH. 417 SK. ŞEHIT YUSUF ULAŞ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 3B MALAZGİRT / MUŞ
VİZYON : Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz. Bunun için vizyonumuz: en değerli varlığımız olan çocuklarımızı; kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuzun Ezanı ve Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmalarında ve Arapça Bilgi&Hitabet Yarışmalarında başarıları mevcuttur.

Yabancı Dil : İngilizce ve Arapça
Servis :
Ulaşım : Okulumuza 30 km mesafeye kadar olan ilçe köyleri için taşımalı eğitim uygulanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Şekerbulak Mah. 610.Sokak No:14 49400 Malazgirt /MUŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 135 km, ilçe merkezine de 1 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :